מידות הכריות וחומרי הגלם
לגודלן של כריות החימום ולחומרי הגלם מהן הן
עשויות יש את החשיבות הגבוהה ביותר שמעידה
גם על איכות המוצר והתועלת שהוא מספק לך.
יותר גדול יותר מחמם – זהו כלל יסודי ובסיסי שכל יצרן כריות חימום למיקרו צריך לדעת, ואם לא עשה כך, עדיף לבחור במותג אחר. ככל שהכרית גדולה יותר התכולה שלה גדולה יותר (מיד נתייחס לסוג החומר הטוב ביותר), היא צוברת יותר חום וכפועל יוצא מספקת לגוף תרפיית חום למשך זמן ארוך יותר.
זהו גם אחד מהיתרונות הגדולים של כר-חם
אנחנו מייצרים את כריות החימום הגדולות ביותר במידות .
גדולות משמעותית, לעיתים כפול, ממוצרים רבים אחרים בשוק.
איכות חומרי הגלם – נתחיל בסינון הראשוני: תמיד עדיף כריות חימום המיוצרות מחומרים טבעיים – בד ומילוי. כריות חימום למיקרו עשויות פולימרים וסיליקונים הן לא באותה רמה ולעולם אין לדעת את השפעת החומרים האלה על הגוף לאחר חימום במיקרוגל.
סינון שני משווה בין שני חומרי הגלם ה"ירוקים" שנמצאים בשימוש – דגנים וזרעי פשתן. גם כאן, ניצחון מוחץ לדגנים. הם הרבה יותר גדולים מזרעי הפשתן ולכן צוברים יותר חום ומשחררים אותו יותר לאט למשך זמן גדול יותר. הניחוח שלהם דומה לאפייה בניגוד לזרעי הפשתן שמפיצים ריח פחות נעים.
עם ניסיון מצטבר של יותר משני עשורים בייצור כריות חימום למיקרוגל הזדמן לנו לבדוק עשרות חומרי גלם לתכולת הכריות: חיטה (קיימים ארבעים זנים שונים. את כולם בדקנו), פשתן, גריסים, קיטניות, עדשים, חרצני דובדבנים, מלח, אורז... בעצם מה לא?
לבסוף הגענו לסוג של חיטה שנמצאה כחומר הגלם הטוב מכולם הן ביכולת לצבור חום והן בניחוח שלו. הרבה יותר מהפשתן.
כר-חם מייצרת את המגוון הרחב ביותר של כריות חימום למיקרוגל כולן עשויות מחומרי גלם טבעיים
בלבד: זרעי דגנים, עלי ופרחי לוונדר בגידול עצמי ובד 100% כותנה.
לבחירת ה"כר-חם" שלך מקליקים כאן